The Last Nature Kids In My House Projemiz Etkinlikleri

Projemiz Evimdeki Son Doğa Çocukları Kapsamında ''Stay Connected to the Nature'' (Doğaya bağlı kal)etkinliği ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık. Proje sorumlusu öğretmenimiz Sedat AKSU, öncelikle öğrencilerimize ülkemizdeki doğa koruma organizasyonlarını tanıttı. Sonrasında öğrencilerimiz ülkemizin  ''Geleceğe Nefes Cumhuriyet'e Nefes'' projesi kapsamında bir fidan sahiplenerek sertifikalarını aldılar. Diğer bir etkinliğimiz öğrencilerimiz kendi okul bahçelerine fidan diktiler, can suyu verip, o günün tarihini fidanlarına eklediler, son olarak fidanlarının yanında kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Öğrencilerimizin doğayla bağını anlamlandırma çabamız devam ediyor. Proje kurucusu ve yürütücüsü öğretmenimiz Sedat AKSU'ya teşekkür ediyoruz.

26-04-202426-04-202426-04-2024