İnkaya İlkokulu
İNKAYA MAH. YUKARI MH. OKUL BLOK NO 39/1 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN

VİZYON

Eğitimle ilgili tüm taraflar arasında iyi diyalog oluşturmuş, fiziki ortamı ve eğitimiyle çevreye örnek olan, kişilikli, demokratik, dürüst bireyler yetiştiren, ekonomik ve sosyal sorunları veli, diğer toplum kuruluşları ve öğrencilerle çözmeyi başarmış, topluma yararlı kampanyalar düzenleyen, Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model olmaya aday,topluma kaliteli bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

MİSYON

Milli Eğitim Sisteminin ilke ve prensiplerine uygun olarak öğrencilerimizi; Önyargısız, hoşgörülü, objektif, üretken, özgür düşünen, farklılıkları zenginlik gören, kendisiyle barışık, kendine güvenen, kendini gerçekleştiren, insan onuruna uygun eleştiri yapan, eleştiriye açık, dünyadaki gelişmeleri takip eden, özdeğerlerine bağlı, yeteneklerinin farkında, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen Atatürkçülüğü özümsemiş, topluma yararlı bireyler haline getirmektir.

8:30 Ders Başlama 14:00 Ders Bitiş

Sobalı

Servis bulunmamaktadır.

İl merkezine 130 Km İlçe merkezine 14 km uzaklıktadır.

75 hanelik bir köydür.